De nieuwe Renault TWINGO Electric De iconische stadsauto wordt 100% elektrisch

.
.
De iconische stadsauto wordt 100% elektrisch, de nieuwe TWINGO Electric vult eind 2020 het TWINGO-gamma aan. Ontdek hem in de voorpremière en reserveer direct online. Profiteer van € 4.000,- overheidssubsidie(4) bij aanschaf bovenop de € 1.000.- Renault Subsidie(1).

Meer dan ooit thuis in de stad

Met zijn 100 % elektrische motor kan hij zijn sprankelende persoonlijkheid helemaal botvieren op zijn favoriete terrein. De nieuwe TWINGO Electric biedt je meer fun en meer rijplezier dan ooit; voortaan is de stad helemaal van hem!

Rijplezier

Nog meer fun

Zijn wendbaarheid en het rijplezier dat hij je bezorgt, nemen alleen maar toe, want de nieuwe TWINGO Electric biedt nog meer pit dankzij de vinnigheid van zijn elektrische motor en de introductie van nieuwe, specifieke rijmodussen. Zijn rijbereik en zijn flexibele oplaadmogelijkheden bieden je merkbaar meer bewegingsvrijheid.
.
.
.
.
.
 • 270 km actieradius in WLTP stadscyclus en 190 km in WLTP gecombineerd verbruik (2)
  .
 • 30 minuten opladen voor 80 km extra rijbereik
  .
 • Draaicirkel van 4,30 m
  .
 • EDC automatische versnellingsbak met zes versnellingen
  .
 • Van 0 tot 50 km/h in nauwelijks 4 seconden (3)
  .

Design

Het blijft een icoon

De nieuwe TWINGO Electric herken je aan de dynamische lijnen, het speelse karakter, de personaliseringsmogelijkheden aan de binnen- en buitenkant, allemaal eigenschappen die van de TWINGO een groot succes maakten. Met zijn Electric-versie is hij meteen een volwaardige lid van de 100 % elektrische Renault-modellen.
.
.
.
.
.

Praktisch en handig

Nog meer jouw stadsgezel

De nieuwe TWINGO schakelt over naar elektrisch zonder in te boeten op zijn ruimte-aanbod en zijn moduleerbaarheid. Zijn uitrusting en zijn geconnecteerde functies bieden een intuïtief antwoord op alle behoeften; dat maakt hem nog praktischer en comfortabeler.
.
.
.
.
 • High definition 7-inch touchscreen
  .
 • My Renault toepassing (oplaadniveau op afstand, programmering van airco en verwarming, EV Route Planner en meer!)
  .
 • Compatible met Apple CarPlay™ en Android Auto™**
  .
 • Laadruimte van 2,31 m lang
  .

De nieuwe TWINGO Electric .

.
Vanaf
€ 20.590,- *
*Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor nieuwe of gebruikte elektrische personenauto's. Zorg dat je jouw subsidieaanvraag zo snel mogelijk doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt en reeds overtekend voor 2020. Je aanvraag wordt in 2021 door de overheid in behandeling genomen. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

Eind 2020 verkrijgbaar

Reserveer nu en ontvang tot € 1.000.- Renault Subsidie(1) voor particulieren klanten.
Reserveer nu

Reserveer nu je nieuwe TWINGO Electric online!

Wees een van de allereersten om hem te bestellen en profiteer van € 1.000 Renault Subsidie.

Hoe reserveer je de nieuwe TWINGO Electric?

Wil je meer zien?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de nieuwe TWINGO Electric.
 • Ontdek zijn bijzondere eigenschappen
 • Mis de lancering niet
 • Ontvang de beste aanbiedingen

Resultaat van een dubbele expertise

Een volwaardige super city car

Op dit moment is Renault de enige grote speler op de markt van de kleine stadsauto’s die een echte expertise kan voorleggen op het gebied van elektrische auto’s. De nieuwe TWINGO Electric is een volwaardige “super city car” die een tweevoudige knowhow combineert. Renault heeft zijn kennis van de kleine stadsauto’s toegepast om een elektrische auto te ontwikkelen waarvan de wendbaarheid, het rijbereik en de prestaties perfect afgestemd zijn op het dagelijks stadsverkeer. De nieuwe TWINGO Electric is gebouwd op een platform dat speciaal ontwikkeld is voor elektrische auto’s, en versterkt met zijn prestatieniveau en rijplezier alle troeven die de TWINGO zo succesvol hebben gemaakt. Tegelijk profiteert het model mee van de expertise die de Groep Renault de afgelopen tien jaar heeft verworven op het gebied van elektrische auto’s.
.

* Gecombineerd verbruik, 270 km WLTP in stadscyclus

** Gratis te downloaden in de Google Play Store of Apple App Store. De MY Renault app werkt alleen in combinatie met het standaard of optionele EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem

(1) Voorwaarden van de actie

(2) Gegevens in afwachting van officiële goedkeuring. WLTP = Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure. De cyclus WLTP City komt overeen met de genormaliseerde stadscyclus. De cyclus WLTP Complet is de genormaliseerde cyclus. Die bestaat uit 57 % stadsritten, 25 % voorstedelijke ritten en 18 % snelwegritten.

(3) Indicatieve waarden in afwachting van officiële goedkeuring.

(4) Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor nieuwe of gebruikte elektrische personenauto's. Zorg dat je jouw subsidieaanvraag zo snel mogelijk doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt en reeds overtekend voor 2020. Je aanvraag wordt in 2021 door de overheid in behandeling genomen. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.